Plannen voor nieuw stadion KV Kortrijk ten laatste eind dit seizoen op tafel

© VDB
Redactie KW

Donderdagavond was ceo Ken Choo te gast in Kortrijk, waar het contract met sponsor AGO Jobs & HR bij KV Kortrijk werd verlengd.

Gevraagd wat de ceo vond van de recente resultaten van de kerels antwoordde Ken Choo diplomatisch. “Soms gaat het goed, soms gaat het slecht. Nu gaat het slecht, maar we hebben vertrouwen in de sportieve staf en zijn overtuigd van hun kunnen.” Geen nakend ontslag dus voor Karim Belhocine en zijn crew, al mag het toch duidelijk zijn dat er binnenkort beter weer met puntengewin wordt aangeknoopt. “Als er iets moet gebeuren, gaan we dat communiceren op het juiste moment”, werd er immers toegevoegd.

Van het stadiondossier is er nog geen concreet nieuws, al meldde Ken Choo wel dat de vernieuwde samenwerking met AGO Jobs & HR getuigt van een langetermijnvisie en dat de sponsor dan ook de eerste kans zal krijgen om partner te worden in het nieuwe project. Ken Choo kijkt uit naar de plannen en schat in dat die ten laatste tegen het einde van het seizoen op tafel gaan liggen. Eerder was al gesproken over januari of voorjaar, maar enkele onvoorziende probleempjes gooiden roet in het eten.

(CDW/FV – Foto BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier