Na twaalf jaar als prof heeft Anthony Van Loo zijn laatste match gespeeld. Dat was vorig seizoen voor eigen volk tegen Moeskroen, toen hij al na amper enkele minuten neerzeeg en zijn defibrillator hem redde. Even was er de hoop dat een nieuwe operatie soelaas zou brengen, maar de West-Vlaming kreeg het advies toch met voetbal te stoppen.

Nota bene tegen Moeskroen werd Van Loo door de club gehuldigd. Op de ledwall formuleerden tal van (ex-)ploegmaats iets over de verdediger, het bestuur overlaadde hem en zijn echtgenote met diverse geschenken. De fans gaven hem een staande ovatie. Van Loo tekende in 2006 zijn eerste profcontract bij KSV Roeselare en via KV Mechelen belandde hij in 2014 bij KV Kortrijk. Hij zou uiteindelijk 70 matchen voor Kortrijk spelen en 208 in eerste klasse.

(CDW)

Na twaalf jaar als prof heeft Anthony Van Loo zijn laatste match gespeeld. Dat was vorig seizoen voor eigen volk tegen Moeskroen, toen hij al na amper enkele minuten neerzeeg en zijn defibrillator hem redde. Even was er de hoop dat een nieuwe operatie soelaas zou brengen, maar de West-Vlaming kreeg het advies toch met voetbal te stoppen.Nota bene tegen Moeskroen werd Van Loo door de club gehuldigd. Op de ledwall formuleerden tal van (ex-)ploegmaats iets over de verdediger, het bestuur overlaadde hem en zijn echtgenote met diverse geschenken. De fans gaven hem een staande ovatie. Van Loo tekende in 2006 zijn eerste profcontract bij KSV Roeselare en via KV Mechelen belandde hij in 2014 bij KV Kortrijk. Hij zou uiteindelijk 70 matchen voor Kortrijk spelen en 208 in eerste klasse. (CDW)