KV Kortrijk wint oefenmatch tegen RC Lens

Het werd 2-1 met goals van Lukas Van Eenoo en Idir Ouali.

De partij tegen de Franse tweedeklasser werd achter gesloten deuren afgewerkt. Halverwege de eerste helft mikte Lukas Van Eenoo een vrije trap keurig in doel. En vier minuten later had Hervé Kage al voor een dubbele voorsprong kunnen zorgen, maar zijn kopbal trof de dwarslat.

In plaats van 2-0 werd het 1-1 via Chouiar op assist van ex-OHL-speler John Bostock. Op slag van rust kreeg Idir Ouali nog een kans, maar hij mikte op de keeper.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar opnieuw van de thuisploeg. Budkivisky kopte echter over. Vijf minuten later kwam de voorsprong er toch toen Frédéric Duplus, die enkele dagen geleden Antwerp verliet voor Lens, een strafschopfout beging en Ouali trapte de elfmeter netjes binnen. Het bleef zo bij 2-1.