KV Mechelen begon de wedstrijd als de betere ploeg, al kon het zijn kansen niet verzilveren. De tweede helft begon goed voor 'de kakkers' en al zeker voor Siemen Voet (53.). Hij beloonde zijn debuut met een doelpunt. S

nel werd het echter wel stil achter de kazerne. Kabore kreeg enkele minuten later zijn tweede gele kaart, al was zijn eerste gele kaart wel heel licht. Jonckheere (71.) maakte eerst gelijk, en Makarenko (74.) bracht KVK voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong.

Kortrijk staat met veertien punten op een achtste plaats. Mechelen verliest andermaal dit seizoen en staat pas veertiende.

KV Mechelen begon de wedstrijd als de betere ploeg, al kon het zijn kansen niet verzilveren. De tweede helft begon goed voor 'de kakkers' en al zeker voor Siemen Voet (53.). Hij beloonde zijn debuut met een doelpunt. Snel werd het echter wel stil achter de kazerne. Kabore kreeg enkele minuten later zijn tweede gele kaart, al was zijn eerste gele kaart wel heel licht. Jonckheere (71.) maakte eerst gelijk, en Makarenko (74.) bracht KVK voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong. Kortrijk staat met veertien punten op een achtste plaats. Mechelen verliest andermaal dit seizoen en staat pas veertiende.