Op een ludiek filmpje op hun Facebookpagina draait KV Kortrijk het grappige supportersmoment van afgelopen weekend om in hun voordeel. Zaterdagavond, voor de derby tegen Zulte Waregem, wilden de Veekaa-supporters hun spelers uitzwaaien met het nodige Bengaals vuur en rode rook. Niet de spelersbus maar een doodgewone Lijnbus maakte echter de tocht door de rode supporterszee. Tot hilariteit van het internet, de voorbije week.

Vrijdag pakt KVK echter uit met een teaser voor de bekercampagne waarin doelman Thomas Kaminski en kapitein Hannes Van der Bruggen zitten te wachten op ... een bus van De Lijn. "De bus naar de Heizel willen we niet missen", glimlacht de Veekaa. "Kom dinsdag supporteren voor de Kerels!"

KV Kortrijk - Mis de bus richting Heizel niet!

🎥 Mis de bus richting Heizel niet! 🔴⚪️ 🚌 Eerste halte: dinsdag 19/09 - 20u - Guldensporenstadion ⚽️ KV Kortrijk - R.E.D. Durbuy (1/16e Finales Croky Cup) #COYR

Geplaatst door KV Kortrijk op donderdag 14 september 2017

KV Kortrijk speelt dinsdagavond 19 september om 20 uur tegen R.E.D. Durbuy uit de tweede amateurklasse. Als het KVK afhangt, herhalen ze het bekeravontuur van 2011-2012. Toen was Sporting Lokeren met 1-0 te sterk in de finale.