De 19-jarige aanvaller was al langer in beeld, maar nu is de transfer helemaal rond. Hornby werd met de U23 van Everton vorig seizoen kampioen en mocht ook al een paar keer proeven van het grote werk met de Toffees. Hij zat in de A-kern-selectie, maar koos ervoor om meer ervaring te gaan opdoen.

Hij sprak afgelopen week al met Yves Vanderhaeghe en die wou er hem graag bij. Hornby is een kopbalsterke spits, die ook niet traag is. Hij is geen echte goalgetter, maar kan de bal bijhouden.

Uiteraard kondigde KV Kortrijk de komst van Fraser Hornby aan op sociale media. En dat leverde dit leuke filmpje op.

Welcome Fraser Hornby

Welcome Fraser Hornby! 🙌 ✍ 2020 + aankoopoptie 9⃣ 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🔴⚪ ➡ http://bit.ly/Welcome-Fraser #FraserIsVanOns

Geplaatst door KV Kortrijk op Dinsdag 27 augustus 2019
De 19-jarige aanvaller was al langer in beeld, maar nu is de transfer helemaal rond. Hornby werd met de U23 van Everton vorig seizoen kampioen en mocht ook al een paar keer proeven van het grote werk met de Toffees. Hij zat in de A-kern-selectie, maar koos ervoor om meer ervaring te gaan opdoen.Hij sprak afgelopen week al met Yves Vanderhaeghe en die wou er hem graag bij. Hornby is een kopbalsterke spits, die ook niet traag is. Hij is geen echte goalgetter, maar kan de bal bijhouden.Uiteraard kondigde KV Kortrijk de komst van Fraser Hornby aan op sociale media. En dat leverde dit leuke filmpje op.