Gary Kagelmacher verschijnt dinsdagnamiddag voor de Geschillencommissie in de hoop vrijgesproken te worden. Het Bondsparket stelde hem een speeldag schorsing en 400 euro boete minnelijke schikking voor na zijn rode kaart van afgelopen weekend. Daardoor dreigt hij de verplaatsing naar SK Lierse aanstaande zaterdag te missen.

In de met 2-1 verloren derby op het veld van Moeskroen werd Kagelmacher in de slotminuten rechtstreeks uitgesloten door scheidsrechter Lawrence Visser. De verdediger gaf in de grote rechthoek een lichte duw in de rug van Taiwo Awoniyi, die makkelijk tegen de grond ging. Visser legde het leer op de stip en stuurde Kagelmacher met rood weg.

(Belga)

Gary Kagelmacher verschijnt dinsdagnamiddag voor de Geschillencommissie in de hoop vrijgesproken te worden. Het Bondsparket stelde hem een speeldag schorsing en 400 euro boete minnelijke schikking voor na zijn rode kaart van afgelopen weekend. Daardoor dreigt hij de verplaatsing naar SK Lierse aanstaande zaterdag te missen.In de met 2-1 verloren derby op het veld van Moeskroen werd Kagelmacher in de slotminuten rechtstreeks uitgesloten door scheidsrechter Lawrence Visser. De verdediger gaf in de grote rechthoek een lichte duw in de rug van Taiwo Awoniyi, die makkelijk tegen de grond ging. Visser legde het leer op de stip en stuurde Kagelmacher met rood weg.(Belga)