Om de oefenterreinen aan De Kouter en de Wembley nog wat te sparen, week de spelersgroep uit naar het jeugdcomplex. Voor er daar met de bal werd getraind, kreeg de spelersgroep eerst nog een intensieve looptraining te verwerken. Daarin haakte Thomas Kaminski als eerste af, snel gevolgd door Teddy Chevalier. Uiteindelijk schoot Youcef Atal als laatste over. Ook de Senegalese tester Alioun Badara Kamara, een centrale verdediger van 20 jaar, gaf blijk van een stevige fysieke conditie.

Zestien A-kernspelers waren op de afspraak: de doelmannen Thomas Kaminski, Sebastien Bruzzese en nieuwkomer Jarno De Smet, verdedigers Youcef Attal, Bennard Kumordzi, Gary Kagelmacher en Kristof D'Haene, middenvelder Larry Azouni, Christophe Lepoint, Hannes Van Der Bruggen, Jovan Stojanovic, Elohim Rolland, Medjon Hoxha, Tyron Ivanof en spitsen Idir Ouali en Teddy Chevalier. Zij werden aangevuld met die tester en jeugdproducten Seppe Gantois en Jarne Jodts. Anthony Van Loo, die volgende week een hartoperatie ondergaat, was aanwezig, maar bleef binnen.

© vdb

Het vervolg van de training was een stuk rustiger. Met enkele pas- en trapvormen en tussendoor wat spurtjes leek die nog vrij gezapig. Zaterdag speelt Kortrijk een eerste oefenduel tegen tweedeprovincialer Bissegem.

Om de oefenterreinen aan De Kouter en de Wembley nog wat te sparen, week de spelersgroep uit naar het jeugdcomplex. Voor er daar met de bal werd getraind, kreeg de spelersgroep eerst nog een intensieve looptraining te verwerken. Daarin haakte Thomas Kaminski als eerste af, snel gevolgd door Teddy Chevalier. Uiteindelijk schoot Youcef Atal als laatste over. Ook de Senegalese tester Alioun Badara Kamara, een centrale verdediger van 20 jaar, gaf blijk van een stevige fysieke conditie.Zestien A-kernspelers waren op de afspraak: de doelmannen Thomas Kaminski, Sebastien Bruzzese en nieuwkomer Jarno De Smet, verdedigers Youcef Attal, Bennard Kumordzi, Gary Kagelmacher en Kristof D'Haene, middenvelder Larry Azouni, Christophe Lepoint, Hannes Van Der Bruggen, Jovan Stojanovic, Elohim Rolland, Medjon Hoxha, Tyron Ivanof en spitsen Idir Ouali en Teddy Chevalier. Zij werden aangevuld met die tester en jeugdproducten Seppe Gantois en Jarne Jodts. Anthony Van Loo, die volgende week een hartoperatie ondergaat, was aanwezig, maar bleef binnen.Het vervolg van de training was een stuk rustiger. Met enkele pas- en trapvormen en tussendoor wat spurtjes leek die nog vrij gezapig. Zaterdag speelt Kortrijk een eerste oefenduel tegen tweedeprovincialer Bissegem.