Kortrijk plukt Hakim weg in zijn thuisland, waar hij de voorbije maanden aan de slag was bij FA Selangor. Die club maakte vorige maand al de overgang van de spits bekend. Met Vincent Tan heeft Kortrijk een eigenaar uit Maleisië.

Kortrijk opent sijn seizoen zondag met een thuisduel tegen Waasland-Beveren, dat komende jaargang alsnog in 1A mag voetballen.

Wie is Hakim Lucqman?

Hakim Luqman is een 18-jarige beloftevolle aanvaller die al in eigen land zijn talent liet zien. Hij komt over van het Maleisische FA Selangor en tekent een contract voor vijf jaar bij de Kerels. Luqman wordt de eerste Maleisische speler ooit in België. Hij bracht zijn nationale jeugdploeg tot de finale van het Zuidoost-Aziatisch kampioenschap U19.

Misschien nog een klein weetje: dit jaar strandde Luqman op plaats 49 in de NxGn Award, de trofee die Goal.com elk jaar uitreikt aan het grootste talent van negentien jaar of jonger.

(Belga)

Kortrijk plukt Hakim weg in zijn thuisland, waar hij de voorbije maanden aan de slag was bij FA Selangor. Die club maakte vorige maand al de overgang van de spits bekend. Met Vincent Tan heeft Kortrijk een eigenaar uit Maleisië. Kortrijk opent sijn seizoen zondag met een thuisduel tegen Waasland-Beveren, dat komende jaargang alsnog in 1A mag voetballen.(Belga)