Pereira, die eind januari op huurbasis werd aangetrokken na het vertrek van Thomas Kaminski, liet op training en ook in het recente oefenduel tegen de Franse nummer twee Lille staaltjes van zijn klasse zien. Dat is Yves Vanderhaeghe niet ontgaan en nog voor de start van play-off 2 maakte hij bekend dat zowel Pereira als Bruzzese elk vijf matchen zouden keepen. Bruzzese begon na de winterstop als nummer één en deed het goed. "Joël is een positieve kerel met veel talent, maar hij is hier slechts tot het einde van het seizoen. Toch verdient hij het een paar keer in de goal te staan in de play-offs", aldus Vanderhaeghe.

De Kortrijktrainer waarschuwde zijn spelers deze week voor de komende tegenstander. "Union verloor dit seizoen nog niet van een club uit 1A. En dat is een statistiek die in het oog springt. Ze maken veel goals, zetten goed pressing. We zullen hen niet mogen onderschatten. Ook al weten de spelers dat ze toch niet voor een Europees ticket mogen strijden, ze gaan er wel vol voor. Ze willen daar allemaal tonen dat ze het niveau van 1A aankunnen. Al vind ik dat mijn spelers in deze play-offs veel beroepsernst aan de dag leggen. En dat stemt me positief."

Vanderhaeghe kan tegen Union, met uitzondering van de geblesseerden Ivanof en Hoxha, op zijn volledige kern rekenen.

Pereira, die eind januari op huurbasis werd aangetrokken na het vertrek van Thomas Kaminski, liet op training en ook in het recente oefenduel tegen de Franse nummer twee Lille staaltjes van zijn klasse zien. Dat is Yves Vanderhaeghe niet ontgaan en nog voor de start van play-off 2 maakte hij bekend dat zowel Pereira als Bruzzese elk vijf matchen zouden keepen. Bruzzese begon na de winterstop als nummer één en deed het goed. "Joël is een positieve kerel met veel talent, maar hij is hier slechts tot het einde van het seizoen. Toch verdient hij het een paar keer in de goal te staan in de play-offs", aldus Vanderhaeghe.De Kortrijktrainer waarschuwde zijn spelers deze week voor de komende tegenstander. "Union verloor dit seizoen nog niet van een club uit 1A. En dat is een statistiek die in het oog springt. Ze maken veel goals, zetten goed pressing. We zullen hen niet mogen onderschatten. Ook al weten de spelers dat ze toch niet voor een Europees ticket mogen strijden, ze gaan er wel vol voor. Ze willen daar allemaal tonen dat ze het niveau van 1A aankunnen. Al vind ik dat mijn spelers in deze play-offs veel beroepsernst aan de dag leggen. En dat stemt me positief."Vanderhaeghe kan tegen Union, met uitzondering van de geblesseerden Ivanof en Hoxha, op zijn volledige kern rekenen.