Eind maart kreeg Larry Azouni in het met 1-0 verloren oefenduel tegen Algerije nog eens speelminuten bij de Tunesische nationale ploeg. Dat was toen dag op dag bijna twee jaar geleden dat Azouni nog eens het shirt van de nationale ploeg had mogen aantrekken. In de play-offs moest Azouni dan proberen bondscoach Alain Giresse te overtuigen, maar slaagde daar niet in. Azouni kreeg daar ook amper de kans voor, want hij kwam in play-off 2 maar weinig aan spelen toe.

De Africa Cup vindt plaats in Egypte en start op 21 juni. Tunesië zit in een groep met Angola, Mali en Mauretanië. Youssef Msakni (Eupen) en Dylan Bronn (AA Gent) zijn wél in de selectie opgenomen.

Eind maart kreeg Larry Azouni in het met 1-0 verloren oefenduel tegen Algerije nog eens speelminuten bij de Tunesische nationale ploeg. Dat was toen dag op dag bijna twee jaar geleden dat Azouni nog eens het shirt van de nationale ploeg had mogen aantrekken. In de play-offs moest Azouni dan proberen bondscoach Alain Giresse te overtuigen, maar slaagde daar niet in. Azouni kreeg daar ook amper de kans voor, want hij kwam in play-off 2 maar weinig aan spelen toe.De Africa Cup vindt plaats in Egypte en start op 21 juni. Tunesië zit in een groep met Angola, Mali en Mauretanië. Youssef Msakni (Eupen) en Dylan Bronn (AA Gent) zijn wél in de selectie opgenomen.