Dubbel salvo van Bolingi zet KV Kortrijk met de voeten op de grond

© belga

KV-Kortrijk-trainer Yves Vanderhaeghe hoopte drie keer op rij op thuiswinst, maar moest helaas toezien hoe dat tegen Eupen niet lukte: 1-2.

KV Kortrijk kreeg dinsdagavond een koude douche en stond bij de rust met 0-2 achter na twee ferme doelpunten van Jonathan Bolingi.

KVK had er bij de aftrap blijkbaar wel zin in, maar het enthousiasme duurde met moeite tien minuten. Meteen daarna nam Eupen al over.

Na de pauze kon de thuisploeg druk zetten, toch duurde het tot laat in de wedstrijd eer de 1-2 op het scorebord prijkte, dankzij Blondelle die een voorzet van Mboyo in eigen doel trapte.

© belga

Kortrijk krijgt een herkansing in december. Dan staan de Oostkantonners opnieuw in het Guldensporenstadion voor het bekerduel.