KV Kortrijk stak in de 26e minuut de neus aan het venster. Mboyo knalde van buiten het strafschopgebied op de paal. Vlak voor de rust duwde Kovacevic Mbokani tegen de grasmat in de Kortrijkse zestienmeter, ref Boucaut wees naar de stafschopstip. Mirallas zette de penalty feilloos om, zijn eerste goal voor de Great Old.

Zeven minuten na de pauze knalde Lamkel Zé de 2-0 in de winkelhaak. Rodrigues zette even later een actie op met Mirallas, die de Portugees bediende: 3-0 en de Kortrijkzanen knock-out. Stojanovic milderde nog voor de bezoekers.

Antwerp is in de stand voorlopig vierde met 20 punten. KV Kortrijk is tiende met 14 punten.

(Belga)

KV Kortrijk stak in de 26e minuut de neus aan het venster. Mboyo knalde van buiten het strafschopgebied op de paal. Vlak voor de rust duwde Kovacevic Mbokani tegen de grasmat in de Kortrijkse zestienmeter, ref Boucaut wees naar de stafschopstip. Mirallas zette de penalty feilloos om, zijn eerste goal voor de Great Old.Zeven minuten na de pauze knalde Lamkel Zé de 2-0 in de winkelhaak. Rodrigues zette even later een actie op met Mirallas, die de Portugees bediende: 3-0 en de Kortrijkzanen knock-out. Stojanovic milderde nog voor de bezoekers.Antwerp is in de stand voorlopig vierde met 20 punten. KV Kortrijk is tiende met 14 punten.(Belga)