Aboubakar Kamara (KV Kortrijk) toch in wedstrijdselectie na disciplinaire straf

Johan Walem duldt dus duidelijk geen laatkomers. © Foto Bart
Redactie KW

De aanvaller werd woensdag terug naar huis gestuurd door trainer Johan Walem omdat hij al voor de derde keer te laat was voor het ontbijt.

Aboubakar Kamara is nieuw bij KV Kortrijk en moet blijkbaar nog de nodige discipline bijgebracht worden. Johan Walem eist dat zijn spelers om 9 uur op de club zijn voor de ochtendtraining, maar Kamara, die nota bene in het centrum van Kortrijk woont op amper enkele minuten rijden van het Guldensporenstadion, was opnieuw te laat. Voor de derde keer al dit seizoen en dus werd de Franse spits weer naar huis gestuurd van de trainer. Kamara zit ondanks dit voorval wel in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Lokeren van komende zaterdag.

“Ik zie niet in waarom ik hem niet in de selectie zou moeten opnemen”, zegt Walem. “Hij was te laat. Het was niet de eerste keer en hij heeft een sanctie gekregen. Ik ben echter niet zo’n trainer die zijn spelers meteen heel hard straft. Maar ik eis wel van iedereen de nodige discipline en sommigen moeten zich daar blijkbaar nog aan aanpassen.” (CDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier