https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

KV Kortrijk speelt gelijk in oefenduel tegen VVV Venlo

© VDB
Christof Decraene

De Nederlanders kwamen pas in blessuretijd op gelijke hoogte.

VVV Venlo is momenteel de op twee na laatste in de Nederlandse hoogste klasse. KVK doet momenteel niet veel beter in de Belgische hoogste klasse. En na een intensieve eerste week na de winterstop was de eerste helft dan ook niet van een stevig niveau. Kortrijk begon niet onaardig, maar de Nederlanders namen snel het initiatief over. Balbezit leverde voor de thuisploeg geen doelpunt op, KVK scoorde wel uit zijn enige kans in die eerste helft. Getekend: Eric Ocansey. KVK-doelman Jakubech verhinderde in het slot van die eerste helft de gelijkmaker.

VVV startte stevig in die tweede helft en Kortrijk ontsnapte aan een penalty na een trekfout op Opoku, wat later miste Roemer een-op-een met Jakubech. Beide ploegen kregen daarna nog één prima kans, maar scoren lukte niet. Het venijn zat in de staart. In blessuretijd scoorde de ingevallen Wright nog de gelijkmaker op corner.

KV Kortrijk begon met Jakubech, Golubovic, Kagelmacher, Azouni, Ajagun, Kage, Van der Bruggen, Batsula, Silva Melo, Ezekiel, Ocansey.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten