KV Kortrijk in slotfase onderuit bij Lokeren

De Kerels leken lange tijd op weg naar een mooi resultaat in Lokeren maar na drie doelpunten in de laatste 10 minuten werd het nog 3-1.

Op het einde van een evenwichtige eerste helft kwam Kortrijk op voorsprong na een fraaie treffer van Kristof D’Haene. Na de pauze gingen de Waaslanders op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er pas tien minuten voor affluiten via een kopbaldoelpunt van invaller Lewis Mbah Enoh.

Toen ging het plots snel: vijf minuten later trapte Jaja Coelho de 2-1 binnen en nog eens vijf minuten later legde Ayanda Patosi op de tegenaanval de 3-1 eindcijfers vast.

Lokeren – KV Kortrijk: 3-1

KV Kortrijk: Keet, Chanot, Poulain, De Smet (65′ Pavlovic), Papazoglou (70′ Kis), Marusic, Van Eenoo (88′ Lallemand), De Mets, Gigot, Dhaene, Van Loo.

Doelpunten: 44′ D’Haene 0-1, 80′ Enoh 1-1, 85′ Coelho 2-1, 90′ Patosi 3-1.