Kunstgrasveld SV Moorslede klaar voor gebruik

Het bestuur met Niels Leenknecht, Dieter Decroix, Stijn Vanhoutte, Dieter Kindt, Martine Noppe, Yves Debisschop en Ruben Kindt. © JS
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Voetbalclub SV Moorslede beschikt voortaan ook over een kunstgrasveld. “Dit is heel belangrijk voor de toekomst van onze club.”

Het kunstgrasveld van de voetbalvereniging is klaar. In navolging van verschillende andere voetbalclubs in onze regio was ook SV Moorslede vragende partij om een dergelijk voetbalterrein aan te leggen.

Trainen in de winter

De voorbije weken werd het belangrijkste natuurveld van de club omgetoverd tot een kunstgrasveld. “Een heel belangrijke stap naar de toekomst toe. Dankzij het kunstgrasveld kan er nu ook in de winter bij slecht weer getraind worden”, aldus bestuurslid Dieter Decroy.

De voetbalvereniging wil de aanleg van het veld niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het weekend van 13 en 14 augustus staat er van alles op til. “Op vrijdagavond is er de officiële opening van het veld gevolgd door een galawedstrijd tegen de fusieclub SK Roeselare-Daisel. De dag nadien is er onze toekomstdag waarin alle onze jeugdteams het opnemen tegen ploegen uit de regio.”

Afscheidsmatch Bram Vanacker

Naast het nieuwe kunstgrasveld trekt SV Moorslede een zomercafé op waar supporters zowel op vrijdag als zaterdag kunnen vertoeven. Op zaterdagavond organiseert de club een speciale afscheidsmatch voor Bram Vanacker, de doelman die jarenlang tussen de palen stond van het eerste elftal van de club. Ook andere gewezen oud-vedetten tekenen er die avond present.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier