Kunstgrasveld geopend met ferme pandoering

In het rood de ploeg van het Brugse stadspersoneel, in het geel hun Oostendse collega's. © FRO
Redactie KW

Begin april werd de eerste spadesteek gegeven voor de aanleg van een gloednieuw kunstgrasveld op sportpark De Schorre in Oostende. De werken werden begin juni perfect op schema afgerond. Het kunstgrasveld was klaar om officieel ingespeeld te worden. Dat gebeurde vrijdagavond met een vriendschappelijke voetbalwedstrijd Stad Oostende – Stad Brugge.

De belangstelling was – gelukkig voor de thuisploeg – vrij matig want het Oostendse team van stadspersoneel, onder leiding van de ervaren coach Rudy Benthein, werd van de mat gespeeld door de ervaren bezoekers. Er kwam een 0-9 score op het scorebord, een serieuze ontgoocheling voor de kustploeg.

Stad Oostende, gecoacht door Rudi Benthein en Roland Denecker, bestond uit: Benny Beyen, Jan Vellemans, Tim Heddebauw, Niels D’Hoedt, Mike Pierloot, Sasha Saric, Kristof Beuren, Arne Deblauwe, Pieter-Jan Veys, Kurt Chaffart, Jan De Jong, Martin Van Thilborgh, Yoni Hallaert, Ginika Otti, Jason Rau, Lucien Dejeonde en Kim Vermeersch. Voor Brugge scoorden Bart Cleenwerck en Jurgen Demeyere een hattrick.

(FRO – foto FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.