KSV Rumbeke wint in eerste ronde van Crocky Cup tegen Jong Zulte A

Kenneth Vonck hield zijn netten schoon voor KSV Rumbeke. © foto VDB
Redactie KW

In de eerste ronde van de Croky Cup (Beker van België) won KSV Rumbeke op eigen veld tegen eerste provincialer Jong Zulte A uit Oost-Vlaanderen.

Het aanwezige publiek genoot met volle teugen van het mooie voetbal van beide teams. In de 14de minuut leverde dit ook resultaat op voor de thuisploeg. Jorg Dutoit pakte uit met een prachtige actie, Naigell Vanfleteren kopte zijn voorzet tegen de netten (1-0). Het gevaar bleef langs beide kanten volgen, maar vooral de plaatselijke doelman Kenneth Vonck bewees zijn kunsten met enkele puike reddingen.

Na het draaien was Rumbeke heer en meester en kreeg kansen via Vermeersch, Dutoit en Vanfleteren. Het was laatstgenoemde die de partij met een hattrick besliste (3-0). Jong Zulte zocht nog naar hun eerredder in de slotfase, maar Kennet Vonck kon opnieuw een cleansheet laten optekenen.

Volgende week volgt voor Rumbeke de verplaatsing naar KSKV Zwevezele op zondag 6 september 2020 om 16.00 uur voor de tweede ronde in de Croky Cup (Beker van België).

(SBR/ foto BVB)

KSV Rumbeke: Vonck, Louis Tyvaert, Cool, Van Exem, Kindt, Woodruff, Dutoit, Michiel Tyvaert (77′ De Vidts), Vanfleteren (80′ Volckaert), Maertens (74′ Verduyn) en Vermeersch.

Doelpunten: 14′ , 66′ en 76′ Vanfleteren 1-0, 2-0 en 3-0.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier