KSV Rumbeke mag finale interprovinciale eindronde niet thuis afwerken

Michiel Yvaeert scoorde hier voor Rumbeke. © VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Redactie KW

Om organisatorische- en veiligheidsredenen kan KSV Rumbeke zijn thuiswedstrijd van komend weekend tegen ASV Geel niet in in eigen stadion afwerken. De club dient zo haar thuisvoordeel af te staan.

Na overleg met diverse instanties werd uiteindelijk beslist dat de wedstrijd doorgaat op zaterdag 21 mei om 20 uur in Geel. “Het was te kort dag om alles in het Sportpark organisatorisch rond te krijgen, zoals bijvoorbeeld de verplichte voorverkoop, inschakelen van tal van vrijwilligers,…”, aldus Bart Wenes. “Indien aan de vereisten niet werd voldaan, dreigde de wedstrijd geannuleerd te worden. Dat risico konden we niet nemen.”

“Dit is een heel spijtige, maar een noodzakelijk beslissing die zich opdrong. Er wacht ons nu een verre verplaatsing naar de Kempen, waar we gegarandeerd voetballen in een heksenketel. Maar het is de ambitie van het bestuur en de spelers om te promoveren. We hebben het absoluut vertrouwen in de groep om de moeilijkste klip in deze eindronde ook met succes te kunnen nemen.”

De verplaatsing gaat Rumbeke uiteraard met de bus doen. Afspraak om 15 uur op de parking van Sportpark Rumbeke. (SBR)

Wie met de bus mee wilt naar Geel graag inschrijven via WhatsApp of sms naar 0497 63 75 82 met naam en aantal personen. Er wordt een kleine bijdrage van 5 euro per persoon gevraagd. Toegangsticket is niet inbegrepen. Dat moet ter plaatse aan de inkom betaald worden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.