Het gaat om de doelmannen Juliaan Laverge (08/06/2000), die in de laatste competitiewedstrijd onder de lat stond tegen AFC Tubize en zijn jongere collega Richard De Meyer (17/05/2002). Naast de beide doelmannen mocht ook verdediger Maxime Vandelannoitte (23/01/2002) zijn handtekening plaatsen voor een profdebuut.

Anderzijds vertrekken enkele jonge beloften naar andere clubs. Het gaat om Edouard Holvoet (Gullegem), Dries Loosveldt (Gullegem), Jan Dewagemaeker (Menen) en Maxime Cottignie (Menen). Hardnekkige geruchten doen de ronde dat greenkeeper Brecht Descheemaker zou vertrekken naar KV Oostende.

Richard De Meyer (l.), Juliaan Laverge en Maxime Vandelannoitte. © Facebook KSV Roeselare

(FB)

Het gaat om de doelmannen Juliaan Laverge (08/06/2000), die in de laatste competitiewedstrijd onder de lat stond tegen AFC Tubize en zijn jongere collega Richard De Meyer (17/05/2002). Naast de beide doelmannen mocht ook verdediger Maxime Vandelannoitte (23/01/2002) zijn handtekening plaatsen voor een profdebuut.Anderzijds vertrekken enkele jonge beloften naar andere clubs. Het gaat om Edouard Holvoet (Gullegem), Dries Loosveldt (Gullegem), Jan Dewagemaeker (Menen) en Maxime Cottignie (Menen). Hardnekkige geruchten doen de ronde dat greenkeeper Brecht Descheemaker zou vertrekken naar KV Oostende.(FB)