KSV Roeselare wint vlot oefenwedstrijd tegen KVC Wingene

© WD

Roeselare kwam vlug 0-2 voor, maar Wingene knokte terug tot 2-3. Uiteindelijk won KSV Roeselare met 2-4.

Tegen KSV Roeselare, een ploeg uit 1B, had KVC het moeilijk in het eerste kwartier. Daarin kwam Roeselare makkelijk op een 0-2 voorsprong door telkens een mistasten in de Wingense verdediging. De bezoekers domineerden het eerste halfuur en toen Roeselare een derde binnen tikte dacht men dat het een afstraffing zou worden. Dat was zonder de mannen van trainer Paravizzini gerekend die in het laatste kwartier beter in de wedstrijd kwamen. Het resultaat was dat met twee mooie doelpunten ze de ruststand op 2-3 op het scorebord werd gezet.

KVC kwam goed uit de kleedkamer, maar de vele vervangingen waren niet van die aard dat het vlotte spel van de eerste helft werd verder gezet. Wingene had in de tweede helft nog een kans, maar zij lieten zich verrassen toen Roeselare een knappe aanval opzette en een vierde scoorde langs Saviour die zijn tweede van de avond liet optekenen.

(WD)

KVC Wingene – KSV Roeselare:

KVC Wingene: speelde met Maes, Vanhalauwé, Vermeulen, Vangheluwe, Vanmaele, Cornette, Cleophas, Bruning, Hoornaert, Vandeweghe, Rousseau, De Wilde, Hajwani, Feys, Selmani, Rushiti, Van Droogenbroeck, Neuvron.

KSV Roeselare: speelde met Biebouw, Vervoort, Wojtkowiak, Van Acker, Aoulad, Saviour, Madu, Lepicier, Samyn, Da Silva, Kargbo, Caputo, Seedorf, Chaa, Backelant, Timmerman, Klincopoulos, Vanneste, Vandelanoitte, Labrage, De Meyer.

Doelpunten: 9′ Aoulad 0-1, 11′ Samyn 0-2, 31′ Saviour 0-3, 41′ Bruning 1-3, 45′ Selmani 2-3, 60′ Saviour 2-4.

Zondag 28 juli om 16 uur: KVC Wingene – E. Wervik.