KSV Roeselare wil zwartste pagina in geschiedenis omdraaien en tekent beroep aan bij BAS

Thomas Dubois

KSV Roeselare tekent beroep aan tegen het niet toekennen van de licentie voor volgend seizoen. Ze hopen via het BAS volgend seizoen toch professioneel voetbal te kunnen spelen.

Dat zegt de Roeselaarse voetbalclub in een statement op de website. Daarin gaat het over het moeilijke seizoen, waarbij ze niet echt geholpen werden door de coronacrisis. “Het bestuur en de aandeelhouders van de club namen kennis van de motieven van het niet toekennen van de licentie. Deze motieven zijn hoofdzakelijk van een financiële aard. Het is algemeen bekend dat KSV Roeselare een moeilijk seizoen beleeft met een aantal opmerkelijke negatieve gebeurtenissen. Daarnaast begon ook de wereldwijde gezondheidsproblematiek begin dit kalenderjaar een erg negatieve impact te hebben op de werking van de club”, klinkt het in het statement.

Steun aandeelhouders

“Na een herhaaldelijke en lange beraadslaging hebben de aandeelhouders beslist om stamnummer 134 verder te blijven ondersteunen en hebben ze beslist om nieuwe engagementen aan te gaan. In die lijn werd dan ook beslist om beroep aan te tekenen en de licentie voor het komend seizoen af te dwingen bij het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport).”

“We hopen te kunnen rekenen op de steun en het vertrouwen van onze medewerkers, supporters, partners, enz. om de zwartste pagina in onze geschiedenis om te draaien en zo samen te genieten van professioneel voetbal op Schiervelde volgend seizoen.”

KSV Roeselarehttps://www.facebook.com/KSVRoeselare/https://www.facebook.comFacebook1

#UPDATE 🔄 | De Raad van Bestuur en aandeelhouders kwamen gisterenavond samen om de huidige situatie te…

Geplaatst door KSV Roeselare op Donderdag 9 april 2020
rich1.0https://www.facebook.com/KSVRoeselare/posts/10158186150186494:0552

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.