KSV Roeselare verliest met 4-3 bij ASV Geel

Op het veld van rechterkolomploeg Geel trok KSVR voor het eerst in acht weken aan het kortste eind.

Bij de jongens van Franky Van der Elst keerde Seoudi terug uit blessure en begon Lépicier op de bank. De match kon voor de bezoekers moeilijk slechter starten, want toen Malherbe zich verkeek op een lage voorzet van Christiaens mocht Jutten al na drie minuten aan het juichen. Een verrassend scenario, ook al haalde wit-zwart het vrijwel meteen in de strijd om het balbezit en kon Brouwers – na een actie van Brouckaert – nog voor de rust verdiend gelijkstellen.

Koud gepakt

Met pogingen van Seoudi (plaatsbal naast), Vanthournout (buitenkant paal) en Brouwers (afgeblokt) leek een snelle 2-1 in de maak, maar net als in de eerste helft was het na de koffie opnieuw de thuisploeg die uit een eerste kans op voorsprong klom. En na een counter over de Geelse rechterflank en een doelpunt van Allegria leek wit-zwart er voorbij het uur zelfs helemaal aan voor de moeite.

Bewogen slotfase

Even laaide de Roeselaarse hoop weer op: De Rechter poeierde op de lat en in een tijdspanne van een handvol minuten bracht de ingevallen Samyn de tussenstand op 3-2. Wat door een vierde Geelse countergoal en een hattrick van Jutten al even snel weer werd tenietgedaan. Met een tweede treffer in het slotkwartier was het jeugdproduct Samyn die twaalf minuten voor affluiten de vooroorlogse 4-3 op het bord bracht.