KSV Roeselare verliest met 2-0 bij White Star Brussels

Kopzorgen voor trainer Franky Van Der Elst. © VDB

Ondanks de recente zes op zes trok de tweedeklasser na twee tegendoelpunten op enkele minuten tijd in een wel erg dunbevolkt Edmond Machtensstadion aan het kortste eind.

Trainer Van der Elst behield het vertrouwen in de elf van vorige week en zag beide ploegen op gelijke tred van start gaan. In een eerste helft met amper kansen mikte Fall halfweg een hobbelbal op de buitenkant van de paal en wist Malherbe wat later raad met een knal van Fall.

Een logische brilscore bij de rust, ook al omdat Vanhamel aan de overzijde werkloos toe mocht kijken. Na een tweede schicht van Fall (een lange ren over links en een schuiver die via Malherbe in doel verdween) brak de partij na ruim vijftig minuten dan toch open, want enkele tellen later verdubbelde Fleurival zowaar zelfs tot 2-0.

Boeken toe en geen tweede opeenvolgende uitzege dus voor wit-zwart, dat op voorzet van Brouwers langs de ingevallen Samyn (kopbal naast) diep in de slotfase nog de neus aan het venster stak maar de nederlaag niet meer af kon wenden.