Roeselare kreeg in het tussenseizoen geen proflicentie en degradeerde zo noodgedwongen naar eerste nationale, de nieuwe benaming voor de eerste amateurdivisie. Zondag maakte het wel bekend dankzij de steun van drie nieuwe investeerders, waaronder de Portugese topclub Sporting Lissabon, opnieuw ambitieus te zijn en snel te willen terugkeren in het profvoetbal.

De nieuwe hoofdcoach krijgt de steun van assistenten Jamaïque Vandamme en de Nederlander Dennis de Nooijer. Virgil De Windt wordt de keeperstrainer, de Brit Lawrence Griffins de fysiektrainer en Christophe Vandamme en Billy Avondts de videoanalisten. Jolan Fund wordt sports manager, de Nederlander Wim Hofkens head of academy. Stijn Meert ten slotte wordt de nieuwe TVJO (jeugdcoördinator) en in die functie ook de brugpersoon tussen eerste elftal en jeugd.

Nieuwe T1 Karel Fraeye was eerder hoofdcoach bij achtereenvolgens Zottegem, Eendracht Zele, VW Hamme, het Engelse Charlton Athletic en Lommel.

(Belga)

Roeselare kreeg in het tussenseizoen geen proflicentie en degradeerde zo noodgedwongen naar eerste nationale, de nieuwe benaming voor de eerste amateurdivisie. Zondag maakte het wel bekend dankzij de steun van drie nieuwe investeerders, waaronder de Portugese topclub Sporting Lissabon, opnieuw ambitieus te zijn en snel te willen terugkeren in het profvoetbal. De nieuwe hoofdcoach krijgt de steun van assistenten Jamaïque Vandamme en de Nederlander Dennis de Nooijer. Virgil De Windt wordt de keeperstrainer, de Brit Lawrence Griffins de fysiektrainer en Christophe Vandamme en Billy Avondts de videoanalisten. Jolan Fund wordt sports manager, de Nederlander Wim Hofkens head of academy. Stijn Meert ten slotte wordt de nieuwe TVJO (jeugdcoördinator) en in die functie ook de brugpersoon tussen eerste elftal en jeugd.Nieuwe T1 Karel Fraeye was eerder hoofdcoach bij achtereenvolgens Zottegem, Eendracht Zele, VW Hamme, het Engelse Charlton Athletic en Lommel.(Belga)