KSV Roeselare pakt volle buit bij leider Lommel

Samy Kehli maakte op het uur de winnende treffer. © VDB

Met goals van Godwin en Kehli haalde KSVR het zondagmiddag met 1-2 op bezoek bij Lommel United. Door die nederlaag moet Lommel de eerste plaats aan Lierse laten.

Bij wit-zwart was Zolotic na een weekje afwezigheid opnieuw fit en begon niet Kis maar Grisez in het verre Limburg als linksachter. In een matchbegin waarin de twee teams erg aan elkaar gewaagd bleken mikte thuisspeler De Bruyn na dik twintig minuten over. Op voorzet van Damman lukte het Godwin in de herneming op een poging van Jakolis wel om de nul van het bord te vegen: 0-1 dus en een goal die een tot dan aardig meevoetballend KSVR op weg naar de eerste seizoenszege leek te zetten. Tot de Roeselare-defensie zich op een kort getrapte hoekschop verkeek en De Bruyn de 1-1 hoog voorbij Biebauw mikte.

Net als in de eerste was ook in de tweede helft de openingstreffer er eentje voor wit-zwart: Jakolis mocht na Lommels balverlies aan de haal en Kehli schoof de 1-2 langs Bertrams. Een score waarna de thuisploeg grossierde in vrije trappen en hoekschoppen, zij het zonder de eerste Roeselaarse driepunter nog in gevaar te brengen. (SBE)

Lommel United – KSV Roeselare 1-2

Doelpunten: 25′ Godwin 0-1, 36′ De Bruyn 1-1, 59′ Kehli 1-2.

KSV Roeselare: Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez (80′ Raes), Lépicier, Van Acker, Jakolis (62′ Lecomte), Seoudi, Godwin (74′ Ibou) en Kehli.