KSV Roeselare haalt uit bij Dessel Sport

In een wedstrijd die er nooit een was, won een sterk KSVR met 1-3 bij staartploeg Dessel Sport. Meteen goed voor een knappe veertien op achttien en zeven doelpunten in twee weken.

Bij Roeselare verscheen Impens aan de aftrap in de plaats van de geblesseerde Seoudi. Vandeputte keerde terug na interlandverplichtingen en startte op de bank. Waar KSVR vorige week pas in de slotfase een verdiende voorsprong wist uit te diepen, lukte dit op het veld van de Kempenaars al binnen het eerste wedstrijdkwart. Welgeteld zeven minuten duurde het voor Borry op hoekschop de bordjes op 0-1 kon brengen. Het sein voor een furieus matchbegin, want nauwelijks drie minuten later mocht een goed gevolgde De Jonghe de score na een botsing tussen Okitokandjo en thuisdoelman Wertelaers zonder veel moeite zowaar verdubbelen.

Een droomstart voor wit-zwart, dat met een doelpunt van Myny nog binnen dezelfde helft een derde keer tot scoren kwam. Net voor het rustsignaal mocht eindelijk ook Lentz eens aan het werk, al kende de Roeselare-goalie weinig problemen met een trap van Van Belle.

Gescoord werd er tot een late treffer van Desselnaar Asubonteng niet meer, waardoor de jongens van Franky Van der Elst nu al zes opeenvolgende wedstrijden ongeslagen blijven. Cijfers met perspectieven, want volgende week wacht Roeselare de komst van traditieclub Antwerp.