KSV Roeselare contracteert verdediger Lennert De Smul van KMSK Deinze

Lennert De Smul met SK Deinze in een duel met Noah Fadiga tijdens de oefenpot tegen Club Brugge eerder deze voorbereiding. © belga
Redactie KW

Lennert De Smul tekent op Schiervelde een contract voor twee seizoenen plus optie. De 24-jarige verdediger komt transfervrij over van KMSK Deinze. De Smul kan zowel op de linkervleugel als centraal achterin uit de voeten en is al de zoveelste in een reeks transfers van KSV Roeselare deze zomer.

De Smul is geboren in Aarsele, deelgemeente van Tielt. Op jonge leeftijd maakte hij de overstap naar Club Brugge KV en RSC Anderlecht, maar het lukte de flankverdediger niet om door te breken bij de Belgische top. In de zomer van 2016 maakte De Smul de overstap naar KV Kortrijk waarna hij werd uitgeleend aan KMSK Deinze, de club nam hem definitief over in 2018. Na 54 wedstrijden voor de Deinzenaren komt de vleugelverdediger nu terug dichter bij huis spelen.

Drukke transferperiode

Nadat KSV Roeselare naast een proflicentie greep startte de club met een nieuw project met nieuwe investeerders, KSV Roeselare 2.0. Voor Esvee is de zomer van 2020 dan ook een drukke transferperiode, de ploeg van Karel Fraeye is bezig aan een grote heropbouw. De club kondigde de voorbije dagen al onder meer Kassim Doumbia, Jonas Vinck en Rafail Anastasiou aan. En daarvoor werden ook al een rits spelers aangetrokken.

(MG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier