KSV Oostkamp won de barragematch tegen Ternesse, maar is nog niet honderd procent zeker van het behoud in derde amateurklasse. Want als een Waalse ploeg immers de eindronde eerste amateur wint, dan zakt Oostkamp alsnog.

Aan die eindronde nemen twee Vlaamse amateurklassers, KSV Oudenaarde (eerste amateur) en URSL Visé (Wezet) uit de Waalse tweede amateurklasse deel. Die laatste twee werden tegen elkaar uitgeloot. In een dubbele confrontatie (heenwedstrijd zondag 19 mei, terugmatch op zaterdag 25 mei) maken Oudenaarde en Visé uit wie naar de finale mag. De andere finalist komt er uit het viertal RC Gent, SK Ronse, Ol. Wijgmaal en Bochelter VV.

Bij KSV Oostkamp supporteren ze alvast voor Oudenaarde, als de Oost-Vlamingen doorstoten dan is het behoud een feit. En ook Deerlijk Sport (eerste provinciale), WS Oudenburg (tweede provinciale) en SC Oostrozebeke (derde provinciale) moeten dan niet degraderen.

KSV Oostkamp won de barragematch tegen Ternesse, maar is nog niet honderd procent zeker van het behoud in derde amateurklasse. Want als een Waalse ploeg immers de eindronde eerste amateur wint, dan zakt Oostkamp alsnog.Aan die eindronde nemen twee Vlaamse amateurklassers, KSV Oudenaarde (eerste amateur) en URSL Visé (Wezet) uit de Waalse tweede amateurklasse deel. Die laatste twee werden tegen elkaar uitgeloot. In een dubbele confrontatie (heenwedstrijd zondag 19 mei, terugmatch op zaterdag 25 mei) maken Oudenaarde en Visé uit wie naar de finale mag. De andere finalist komt er uit het viertal RC Gent, SK Ronse, Ol. Wijgmaal en Bochelter VV.Bij KSV Oostkamp supporteren ze alvast voor Oudenaarde, als de Oost-Vlamingen doorstoten dan is het behoud een feit. En ook Deerlijk Sport (eerste provinciale), WS Oudenburg (tweede provinciale) en SC Oostrozebeke (derde provinciale) moeten dan niet degraderen.