KSKV Zwevezele met bravoure naar de beslissende match in de eindronde

Op het kunstgrasveld van KM Torhout speelde de club de eerste wedstrijd van de eindronde. FC St.-Lenaarts was daarin de tegenstander. Zwevezele zette begon sterk aan de wedstrijd tegen een vanuit een goede organisatie spelend Lenaarts.

© vdb

De bezoekers verdedigden sterk met een goede doelman als sluitstuk. Weinig kansen dus voor de thuisploeg zodat het bij de rust 0-0 stond. In de tweede helft stond maar een ploeg op het veld: KSKV. De bezoekende doelman schudde een paar sterke reddingen uit zijn mouwen. Toch moest hij zich gewonnen geven toen Omari een schitterend getrapte hoekschop van Yagan binnen kopte. Die voorsprong gaf Zwevezele vleugels en er kwamen nog doelkansen.

Dildick benutte er een van toen hij in twee tijden raak mikte. Lenaarts probeerde nog wel maar de Zwevezeelse verdediging gaf geen krimp. Dat gaf de bezoekers de doodsteek. Yagan gaf zijn sterke prestatie kleur door op rechts door te zetten, naar binnen te glippen en de bal in de verste hoek te plaatsen. Daarmee zette hij een kroon op het werk voor zijn ploeg.

Volgende zondag treft het op hetzelfde terrein Lierse om 15 uur. De inzet van die wedstrijd is promotie naar tweede amateur.

(WD)

KSKV Zwevezele – FC St.-Lennaarts: 3-0.

KSKV Zwevezele: Depaepe, Minne, Cornelis (70′ Van Heuvezwyn), Verzele, Bataille, Marmitte, Coussement, Vandendriessche, Dildick, Yagan (90′ Lagrou), Omari.

Doelpunten: 59′ Omari 1-0, 64′ Dildick 2-0, 89′ Yagan 3-0.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.