KSKV Zwevezele A speelt gelijk op Avanti Stekene

Brian Marmitte scoort foto VDB / BART VANDENBROUCKE © VDB

In een vrij evenwichtige wedstrijd werden de punten gedeeld. De eerste helft waren de bezoekers wel iets beter door verschillende kansen bijeen te spelen.

Bij een van die kansen wist Marmitte te scoren voor Zwevezele. Dat was meteen de 0-1 ruststand. Vrijwel een gelijkaardige tweede helft maar nu was het Stekene dat het Zwevezele iets moeilijker maakte.

Avanti slaagde er in om de bordjes op gelijk hoogte te brengen net voor het uur. In de slotfase was er nog een grote kans om Zwevezele aan winst te helpen. Dildick legde het balletje terug op de ingevallen Geryl maar die trapte over. Eigenlijk was de uitslag een logisch gelijkspel.

Winst was niet echt nodig voor de West Vlamingen daar zij reeds een eindrondeticket in handen hebben. Op die eindronde willen zij zich nu volledig concentreren.