KSKV Zwevezele A komt van kale reis terug

De verplaatsing naar Pepingen-Halle hebben de mannen van trainer Kurt Bataille niet goed verteerd.

Tegen de Brabanders die met slechts 10 punten in de rechter kolom stonden werd verloren. Na 12 minuten stond geel-zwart reeds op achterstand na een raak afstandsschot. Er werd geprobeerd die achterstand nog weg te werken voor de rust.

Ook na de koffie was Zwevezele het meest in de aanval maar kende geen meevallers. Ook speelde de thuisploeg goed georganiseerd en hanteerde de counter. Zo konden ze op een minuut voor het einde doorgaan na voorafgaand duidelijk buitenspel, wel drie, vier meter. Protest, maar dat wuifde de scheids weg.

Op die manier werd het 2-0 verlies vastgelegd. Wetteren neemt de leiding over en het wordt nu wel moeilijk voor KSKV, op een tweede plaats in de stand, om de eerste periodetitel binnen te halen.