KSKV Zwevezele A boekt ruime zege

Niels Bataille © (Foto VDB)

Tegen een jong en bijwijlen potig Woluwe-Zaventem kende KSKV geen problemen (5-0).

Het duurde wel een kwartier tot de ploeg echt op gang kwam. Na een korte vrije trap op links zette Bataille voor en Vandendriessche miste niet. Een bedrijvige Simoës moest noodgedwongen met een dijbeenblessure naar de kant. Na de rust was Zwevezele heer en meester en overklaste het Zaventem op alle fronten. Het speelde de bezoekers van het kastje naar de muur. Doelman Depaepe had enkel wat balletjes op te rapen. Dildick verdubbelde de score na een diepe bal waarbij hij sneller op de bal was dan de bezoekende verdediging. Yagan dolde met zijn tegenstander en puurde daaruit net geen doelpunt. Het was maar uitstel want enkele minuten later mikte hij wel raak. De ingevallen Geryl kopte raak en Vanheuverzwyn zette de forfaitscore op het bord. De onmondige bezoekers speelden geen enkele doelrijpe kans bijeen. Het was een goede repetitie voor de topper van volgende week, wanneer Merelbeke op bezoek komt.

(WD)

KSKV Zwevezele A – KV Woluwe-Zaventem: 5-0.

KSKV Zwevezele A: Depaepe, Minne, Vandendriessche, Bataille, Lagrou, Dildick (78′ Geryl), Simoës ( 43′ Yagan), Verzele, Hillewaere (73′ Vanheuverzwyn), Marmitte, Coussement.

Doelpunten: 21′ Vandendriessche 1-0, 52′ Dildick 2-0, 78′ Yagan 3-0, 82′ Geryl 4-0, 86′ Vanheuverzwyn 5-0.