KSKV Zwevezele A behaalt moeilijke uitzege

In een evenwichtige wedstrijd klom Zwevezele op voorsprong.

Net voor de rust stelde Lebbeke gelijk met een intikkertje na een aarzeling in de bezoekende verdediging. Na de rust was het iets minder maar kwam Zwevezele opnieuw op voorsprong met een frommelgoal. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker toen een hoekschop werd binnen gekopt.

Dat was zonder Yagan gerekend want die tekende in de 90ste minuut met doelpunt dat winst opbracht. Hij plaatste de bal van buiten de 16 in de winkelhaak. Drie minuten later werd afgefloten zodat Zwevezele toch wel een verdiende driepunter pakte in een moeilijke verplaatsing.

(WD)

FC Lebbeke – KSKV Zwevezele A: 2-3.

ZWEVEZELE: Depaepe, Minne, Cornelis, Bataille, Vandendriessche, Yagan, Verzele, Dildick (87′ Hillewaere), Van Heuverzwyn (61′ Omari), Marmitte (80′ Lagrou), Coussement.

Doelpunten: 22′ Vandendriessche 0-1, 44′ De Wannemaker 1-1, 75′ Omari 1-2, 80′ Ban Abbes 2-2, 90′ Yagan 2-3.