KSK Vlamertinge wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen

Dylan Verstraete van Vlamertinge en Bart Vereecke van Eppegem in duel om de bal. © VDB

Zondag ging Vlamertinge in de slotfase onderuit tegen KFC Eppegem: 1-2.

KSK Vlamertinge kwam thuis tegen KFC Eppegem al na 7′ op achterstand. Kort daarna kan Ternest de aansluitingstreffer scoren maar de bal wordt gepakt door de Eppegemse doelman. Ook net na het kwartier kan KSK Vlamertinge gelijk maken, de bal van Verstraete gaat voorlangs. Wanneer Deman dan in de zestien meter wordt neergehaald, kijkt iedereen bij de roodwitten naar de stip maar de scheidsrechter geeft de strafschop niet.

Tweede helft

Ook na de herneming gaat KSK Vlamertinge op zoek naar de gelijkmaker. Sheriffi en Deman kunnen hun kansen niet benutten. Pas een kwartier voor tijd staan de bordjes gelijk wanneer Artois de bal speelt op Decru die mooi terugkopt op Ternest, die de verdiende gelijkmaker scoort. Boeve heeft één minuut voor affluiten de winning goal aan de voeten maar zijn pegel vanop 25 m gaat net over. In de allerlaatste minuut dan scoort Eppegem de 1-2.