KSK Vlamertinge kan opnieuw niet winnen

Jan Decru had een kwartier voor tijd de kans op de 1-0 aan de voet. © (Foto VDB)

In derde amateurklasse blijft KSK Vlamertinge hekkensluiter na nipt verlies tegen Dikkelvenne.

KSK Vlamertinge kon nog niet winnen dit seizoen en zondag tegen Dikkelvenne wilde het daar verandering in brengen. De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd en de eerste kans was voor Vanelslander, maar hij kon niet koppen op een voorzet van Deman. De reactie van Dikkelvenne volgde na twintig minuten, maar een trap van Betremieux werd gered door Vanbrabant. Op het halfuur kon Ternest alleen op de bezoekende doelman afgaan, maar zijn lob miste het doel. Vlamertinge was de betere ploeg, maar het stond nog steeds 0-0 bij de rust.

Na de rust was de eerste kans voor Vanelslander, maar zijn schot miste richting. Ook de kopbal van Decru enkele minuten later verdiende beter. Vlamertinge bleef aanvallen en in de 70ste minuut verscheen Wittesaele alleen voor doel, maar de bal wilde er niet in. Ook Ternest kreeg een open kans een kwartier voor tijd, maar de 0-0 bleef op het bord. Wie zelf de kansen mist, weet dat het deksel en de neus niet ver is en vijf minuten voor tijd kon Vaneecke na mistasten in de defensie tekenen voor de 0-1. Vlamertinge gaat zo onverdiend onderuit en blijft in het sukkelstraatje.