Na afloop nam de nieuwe voorzitter Dimitri Geerolf zijn spelersgroep niks kwalijk. "De laatste weken merkte ik al enige sleet op ons voetbal. Gelukkig bleven de resultaten positief en konden we concurrent Dadizele toch op minimum acht punten houden. Toen we gisteren (zaterdag) de nederlaag van Veekaa te horen kregen, was de buit om het kampioenschap al binnen. Wellicht daardoor gaf niet iedereen meer plankgas. Tot aan de pauze kon de schijn nog hoog gehouden worden, daarna kon Oostnieuwkerke geen vuist meer maken.

Dit betekent nu niet dat we iets minder gaan feesten want ons jarenlange doel is eindelijk bereikt: promoveren naar het Nationaal voetbal. In derde amateurklasse gaan we echter met een bijna volledige nieuwe kern moeten uitpakken. Spijtig want een aantal van de huidige kern hadden ons zeker nog een dienst kunnen bewijzen hogerop. Ze kregen echter van collega-clubs mooiere voorstellen en zijn er ook op ingegaan. Vandaar dat onze transferperiode de voorbije weken heel hectisch was want we wilden echt iedereen op een waardige manier vervangen, met als doel een rustig seizoen te kunnen draaien met dertig a vijfendertig punten.

Aan de coach zal het alvast niet liggen want hij wil er zeker een pittig seizoen van maken, om geen verhaal mee te maken zoals bij Oostkamp nu het geval is."

(SBR)

Na afloop nam de nieuwe voorzitter Dimitri Geerolf zijn spelersgroep niks kwalijk. "De laatste weken merkte ik al enige sleet op ons voetbal. Gelukkig bleven de resultaten positief en konden we concurrent Dadizele toch op minimum acht punten houden. Toen we gisteren (zaterdag) de nederlaag van Veekaa te horen kregen, was de buit om het kampioenschap al binnen. Wellicht daardoor gaf niet iedereen meer plankgas. Tot aan de pauze kon de schijn nog hoog gehouden worden, daarna kon Oostnieuwkerke geen vuist meer maken. Dit betekent nu niet dat we iets minder gaan feesten want ons jarenlange doel is eindelijk bereikt: promoveren naar het Nationaal voetbal. In derde amateurklasse gaan we echter met een bijna volledige nieuwe kern moeten uitpakken. Spijtig want een aantal van de huidige kern hadden ons zeker nog een dienst kunnen bewijzen hogerop. Ze kregen echter van collega-clubs mooiere voorstellen en zijn er ook op ingegaan. Vandaar dat onze transferperiode de voorbije weken heel hectisch was want we wilden echt iedereen op een waardige manier vervangen, met als doel een rustig seizoen te kunnen draaien met dertig a vijfendertig punten. Aan de coach zal het alvast niet liggen want hij wil er zeker een pittig seizoen van maken, om geen verhaal mee te maken zoals bij Oostkamp nu het geval is."(SBR)