KSK Oostnieuwkerke schrapt ook alle jeugdwedstrijden

Voorlopig worden alle wedstrijd geschrapt tot 20 november. © SB
Redactie KW

Na de verstrengde maatregelen heeft KSK Oostnieuwkerke beslist om alle wedstrijden tijdelijk te schrappen.

“Aangezien het door die maatregelen organisatorisch zeer moeilijk geworden is om nog wedstrijden te laten doorgaan, heeft K.S.K Oostnieuwkerke, in navolging van heel wat andere clubs uit onze provincie beslist om alle wedstrijden niet meer te laten doorgaan”, staat te lezen in een persbericht van het bestuur.

“Concreet betekent dit dat vanaf maandag 26 oktober de wedstrijden van U7, U8, U9, U11, U13 en U15 zullen worden uitgesteld. De ‘Jeugdcup Het Nieuwsblad’ voor de leeftijdsgroepen U8 en U11 werd eerder al uitgesteld. Deze maatregelen zijn (voorlopig) van kracht tot en met 19 november 2020.” De geplande trainingen voor de jeugd gaan gewoon door.

Aangezien de bestuursvergadering van Voetbal Vlaanderen over dit onderwerp pas komende woensdag plaatsvindt, zullen hun wedstrijden voorlopig zichtbaar blijven in de BBF app en de website van Voetbal Vlaanderen.

“Alle maatregelen zijn enkel voor de categorieën tot en met U15 genomen. De categorieën reserven A, reserven B en eerste elftallen werden eerder al volledig stilgelegd, maar bijkomend kom nu dat voor hen ook vriendschappelijke wedstrijden verboden worden.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier