KSK Oostnieuwkerke geraakt niet verder dan gelijkspel tegen Stekene

Jonas Buyse zorgde gisteren voor de gelijkmaker. © VDB

Derde amateurklasser KSK Oostnieuwkerke bleef zaterdag steken op een gelijkspel (1-1) tegen Avanti Stekene.

De plaatselijke coach had nog altijd dezelfde selectieproblemen door de blessures van Jordan Desmet, Thibault Trioen, Sylvain, Gianni Sennesael en Arne Sabbe. Toch kon men voor de pauze gelijke tred houden met een logische brilscore als gevolg.

Stekene kwam net voor het uur op voorsprong via de ingevallen Samarony Goossens. Hun vreugde was echter van korte duur want nauwelijks vijf minuten later zette Jonas Buyse de logische gelijkmaker op het bord. De wedstrijd kreeg trouwens een schaduwzijde door het overlijden van één van de steunpilaren van KSKO, Luc Vandeputte die vorige nacht stierf. Vandaar dat de thuisploeg ook met een rouwband speelde en één minuut stilte in acht nam voor de aftrap.