KSCT Menen vat de jeugdtrainingen opnieuw aan

© HV
Redactie KW

Tijdens de maand mei spelen jeugdploegen in het voetbal doorgaans tornooien en wordt daarvoor uiteraard getraind niettegenstaande de competitie dan al afgelopen is.

Op dinsdag 18 mei hervatte de middenbouw bij de jeugd van KSCT Menen de trainingen, niet gericht op tornooien die er uiteraard niet meer komen dit seizoen maar om terug wat balgevoel aan te kweken bij de jeugd.

De eerste ploeg die aan bod kwam op het kunstgras van het Vauban stadion was de interprovinciale U10 onder begeleiding van trainer Jonathan Platteau, afgelopen dinsdag bijgestaan door jeugd coördinator bovenbouw Dirk De Smet en Yoeri Degrande, respectievelijk trainers van de interprovinciale U11 & provinciale U9.

Uiteraard werden alle normen i.v.m. de COVID-19 goed nageleefd en kregen de tien van de dertien leden van de ploeg training met bal aan de voet alsook schoten op mini doelen gevolgd door afwerking tussen reguliere palen. Niet enkel de zon was van de partij, het enthousiasme ontbrak ook niet op deze training die hoofdzakelijk een sociaal karakter had. Alle andere jeugdploegen komen deze en volgende week aan bod en zijn gepland tot eind juni.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.