Chris Plaisier zal vijf volle seizoenen aan het roer gestaan hebben bij derdeprovincialer KRC De Panne. "Maar in onderling overleg hebben we besloten dat de club en ikzelf na dit seizoen toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Het waren vijf mooie jaren bij een zeer warme en correcte club. Toen ik hier toegekomen ben, stond de club op de rand van degradatie. Ondertussen zijn we nooit meer in de problemen gekomen en hebben we twee keer op enkele puntjes na de eindronde gemist. Ook dit seizoen zal deze groep niet in de problemen komen."

Met Kristof Rondelez werd er inmiddels al een opvolger gevonden. Die is momenteel nog aan de slag bij vierdeprovincialer VV Alveringem.

(JDC - foto JDC)

Lees meer in De Zeewacht Kust van vrijdag 30 november.

Chris Plaisier zal vijf volle seizoenen aan het roer gestaan hebben bij derdeprovincialer KRC De Panne. "Maar in onderling overleg hebben we besloten dat de club en ikzelf na dit seizoen toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Het waren vijf mooie jaren bij een zeer warme en correcte club. Toen ik hier toegekomen ben, stond de club op de rand van degradatie. Ondertussen zijn we nooit meer in de problemen gekomen en hebben we twee keer op enkele puntjes na de eindronde gemist. Ook dit seizoen zal deze groep niet in de problemen komen."Met Kristof Rondelez werd er inmiddels al een opvolger gevonden. Die is momenteel nog aan de slag bij vierdeprovincialer VV Alveringem.(JDC - foto JDC)Lees meer in De Zeewacht Kust van vrijdag 30 november.