Kortrijkse abonnees lopen storm voor seizoen 2020-2021

© gf
Redactie KW

Vandaag gold als de officiële start voor het nieuwe seizoen 2020-2021 voor KV Kortrijk. Enerzijds maakten de spelers zich op voor hun medische testen na enkele weken verlof. Anderzijds mochten supporters vandaag vanaf 14 uur hun abonnement verlengen en dat deden ze massaal.

Al een uur voor het opengaan van het secretariaat bivakkeerden een 50-tal supporters voor de ingang om toch zo snel mogelijk hun abonnement te verlengen bij hun favoriete club. Twee weken geleden kregen de abonnees een brief uit naam van onze algemeen manager, Matthias Leterme, die al de eerste info meegaf over het nieuwe seizoen. Dit weekend kregen de abonnees dan ook persoonlijk een telefoontje van publiekslieveling Kristof D’Haene. Tot ze vandaag eindelijk hun abonnement mochten komen verlengen.

MyKVK

Abonnees werden vanaf vandaag ook echt lid van onze club. “Met MyKVK, een lidmaatschap die automatisch geactiveerd wordt, zullen we hier meer dan ooit op inzetten”, meldt Jelle Brulez, commercieel manager B2C van KV Kortrijk. “Uniek in België, want onze supporters zullen mee richting geven aan de toekomst van onze club. Een concept en aanpak die duidelijk gesmaakt werd door onze supporters. Na 11 minuten werden reeds 110 abonnementen verkocht.”

Bij het sluiten van het secretariaat vandaag telde KV Kortrijk reeds 1.014 leden voor het komende seizoen. En de verkoop loopt ook online nog stevig door. Het sluitingsuur werd een uur verlaat en uiteindelijk ging de laatste abonnee om 20.15 uur naar huis. Het doel is om ook volgend seizoen minstens vijf procent meer abonnees te hebben.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten