En als de kustploeg van coach Lorenzo Staelens daarin slaagt, dan wacht het een thuismatch tegen Racing Genk, dat vanavond met 1-3 ging winnen op het veld van Charleroi. KV Oostende had dan weer penalty's nodig bij Moeskroen, dat kort na de rust met zijn tienen verder moest. KVO won de strafschoppenepiloog en mag naar Eupen, dat weinig moeite ondervond met Club-killer Deinze.

© BELGA

KV Mechelen, leider in 1B, versloeg Lokeren en wordt de tegenstander van KV Kortrijk. Leuk detail: trainer bij Mechelen is Wouter Vrancken, enkele maanden geleden nog assistent-coach bij KVK. Sint-Truiden, dat Mandel United elimineerde, krijgt AA Gent over de vloer. De kwartfinales worden in één wedstrijd afgewerkt op 18, 19 en 20 december. (CDW)

En als de kustploeg van coach Lorenzo Staelens daarin slaagt, dan wacht het een thuismatch tegen Racing Genk, dat vanavond met 1-3 ging winnen op het veld van Charleroi. KV Oostende had dan weer penalty's nodig bij Moeskroen, dat kort na de rust met zijn tienen verder moest. KVO won de strafschoppenepiloog en mag naar Eupen, dat weinig moeite ondervond met Club-killer Deinze. KV Mechelen, leider in 1B, versloeg Lokeren en wordt de tegenstander van KV Kortrijk. Leuk detail: trainer bij Mechelen is Wouter Vrancken, enkele maanden geleden nog assistent-coach bij KVK. Sint-Truiden, dat Mandel United elimineerde, krijgt AA Gent over de vloer. De kwartfinales worden in één wedstrijd afgewerkt op 18, 19 en 20 december. (CDW)