Kortrijk laat na om bij de top aan te sluiten

WDP Rollegem, hier met Sam Schoutteten in actie, bood stevig weerwerk tegen leider Oudenaarde, maar een stunt zat er niet in. © Foto KDS
Christof Decraene

Traiteur Neerhof Kortrijk raakte niet verder dan een draw tegen staartploeg Ename en blijft zo in de middenmoot van eerste nationale hangen.

De Kortrijkzanen zetten tegen Nederename, dat voorlaatste staat, in de eerste helft een achterstand recht, kwamen uiteindelijk in een gesloten duel 3-2 voor, maar moesten finaal een 3-3-gelijkspel toestaan. Mits winst had Kortrijk op twee punten van de top vier kunnen komen. Nieuwkomer WDP Rollegem bood stevig weerwerk tegen leider Oudenaarde, trof drie keer het doelhout, maar verloor uiteindelijk met 10-4. Oudenaarde blijft zo met het maximum van de punten aan de leiding. MVV Waregem kon in het West-Vlaams duel tegen Kortemark geen tweede zege boeken: het verloor met 6-8.

In tweede nationale won SV Cappuccino Waregem met 6-5 van Landegem en komt zo de top vier binnen. In derde nationale moest Mini Melsen de leidersplaats uit handen geven na een 4-4-puntendeling tegen KBC Kortemark B. Die leidersplaats is nu in handen van Hard Labeur Nazareth B, dat met 3-5 ging winnen bij PS Oostkamp. Traiteur Neerhof Kortrijk B won het Zuid-West-Vlaamse treffen tegen MVC Desselgem met duidelijke 10-3-cijfers en blijft derde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier