https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Koppel staat plots voor neus van Messi tijdens verblijf in hotel

© (Foto MM)
Redactie KW

De droom van elke voetbalfanaat? Lionel Messi ontmoeten. Door een toeval én vroege hotelboeking werd die droom werkelijkheid voor Luuk (33). “Maar niet alleen Messi, ook Neymar, Mbappé en de andere sterren van PSG heb ik van dichtbij gezien. Fantastisch”, zegt de man trots. “Morgen samen ontbijten? Wie weet.”

“Wij hebben hier gereserveerd. Waarom mogen we niet binnen?” Luuk en Renée wisten niet wat hen dinsdagochtend overkwam bij aankomst aan Hotel Van der Valk in Oostkamp. Het koppel boekte een hele tijd geleden een kamer in het viersterrenhotel om te genieten van een romantische trip richting Brugge. Bij aankomst aan het hotel werden ze evenwel omsingeld door securitymensen van de Franse topclub PSG. Ze stonden niet op de lijst van de security en mochten aanvankelijk niet door. Pas toen het koppel de receptie opbelde, konden ze door.

Dat het Nederlandse koppel in hetzelfde hotel verblijft als Messi, hebben ze te danken aan hun vroege boeking. De Franse voetbalclub huurde onlangs het volledige hotel af, maar wie al een boeking had, kon wél blijven. “We wisten helemaal niet dat hier voetballers zouden logeren. ‘Wat gebeurt hier nou’, is zowat het eerste wat door men hoofd ging. Je verwacht zoiets natuurlijk niet”, glimlacht Luuk. “Maar erg vind ik dat zeker niet.”

Wat heet: de man stond plots oog in oog met Lionel Messi. “We stonden aan de receptie om in te checken en zagen hoe al die sterren kwamen binnengewandeld. Ik heb Messi van héél dicht gezien, ja. Fantastisch is dat als voetbalsupporter. Maar hem niet alleen. Neymar, Mbappé… Allemaal zag ik ze vlak voor m’n neus passeren.”

Een praatje maken of selfie nemen met de Argentijnse superster en zijn voetbalvrienden zat er evenwel niet in. “Er was heel veel security. Ach, mijn dag kan nu al niet meer stuk. Dit is puur toeval, maar wel een heel leuk toeval. Misschien kan ik later vandaag nog wel een babbeltje slaan of ga ik even op zijn deur kloppen”, knipoogt de man. “En morgen samen ontbijten? Wie weet!” (MM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten