Kogel is door de kerk: Winkel Sport speelt in eindronde tegen VW Hamme (in Gullegem)

Winkel Sport ging voor de competitie met 2-3 winnen op FC Gullegem. Het kunstgras ligt hen dus wel. © VDB
Wouter Vander Stricht

Winkel Sport kent ‘eindelijk’ de tegenstander in de eindronde. Door de licentieperikelen heerste er lang onduidelijkheid. Tegenstander is nu dus VW Hamme, dat op twee na laatste werd in de eerste amateurklasse.

Zondag trekt Winkel Sport op bezoek bij VW Hamme. Het zag er lange tijd naar uit dat Hamme sowieso op de barrageplaats zou eindigen, maar op de slotspeeldagen werd het nog bijgehaald door Chatelet. Nu SK Lierse de licentie wordt ontzegd, mag Chatelet in eerste amateurklasse blijven. Virton krijgt dan wel weer de licentie, zodat de tegenstander niet Berchem Sp. (voorlaatste in eerste amateur) wordt, maar het één plaats hoger eindigende VW Hamme.

De heenwedstrijd wordt zondag 13 mei om 15 uur op het veld van VW Hamme gespeeld. Voor de terugwedstrijd rees een probleem omdat Winkel Sport (nog) niet beschikt over de gepaste verlichting. Een oplossing werd gezocht en gevonden bij buur FC Gullegem. Winkel speelt er op donderdagavond 17 mei om 20 uur de terugmatch.

Wie doorstoot neemt het in de finale op tegen de winnaar van het duel tussen KFC Mandel United en de winnaar van RFC Luik – La Louvière Centre. Die laatste wedstrijd wordt woensdag 9 mei afgewerkt. Dan kent ook KFC Mandel United zijn tegenstander.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.