Op de openingsspeeldag (1-4 winst) mocht KVK Westhoek al ondervinden dat er dit seizoen maar één ding telt voor R. Knokke FC: de vorig jaar verloren gegane stek in eerste amateurklasse opnieuw innemen. Het rijtje ronkende namen dat werd gehaald is niet min. Doelman Sven Dhoest (ex-Club) houdt Justin Verlinden (zoon van Danny op de bank), Tom De Sutter en Koen Persoons behoeven evenmin voorstelling.

Jinty Caenepeel in actie voor FC Eindhoven. © BELGAIMAGE

Bovendien had het al heel wat jongens aan boord die gepokt en gemazeld zijn op dit niveau. Nu komt ook nog Jinty Caenepeel aangewaaid. In de jeugd speelde de Oostendenaar voor VG en KV Oostende en Cercle Brugge, hij debuteerde in eerste klasse bij AA Gent.

Definitief doorbreken zat er niet in, hij werd ook nog uitgeleend aan Cercle Brugge, maar tekende bij FC Eindhoven, in de Nederlandse eerste divisie. Daar maakte hij indruk en Excelsior Rotterdam kwam er hem wegplukken. Nu keert hij dus terug op de Belgische velden bij R. Knokke FC.

Eerder bereikte de kustformatie een overeenkomst met Louis Declerck voor de komende twee seizoenen. Louis was de afgelopen jaren actief bij de beloften van Club Brugge waar hij onder meer in actie kwam in de UEFA Youth League. Anderzijds maakt Sander Van Eyck per direct de overgang naar Tempo Overijse. De transfer is definitief.

(JPV/WVS)

Op de openingsspeeldag (1-4 winst) mocht KVK Westhoek al ondervinden dat er dit seizoen maar één ding telt voor R. Knokke FC: de vorig jaar verloren gegane stek in eerste amateurklasse opnieuw innemen. Het rijtje ronkende namen dat werd gehaald is niet min. Doelman Sven Dhoest (ex-Club) houdt Justin Verlinden (zoon van Danny op de bank), Tom De Sutter en Koen Persoons behoeven evenmin voorstelling. Bovendien had het al heel wat jongens aan boord die gepokt en gemazeld zijn op dit niveau. Nu komt ook nog Jinty Caenepeel aangewaaid. In de jeugd speelde de Oostendenaar voor VG en KV Oostende en Cercle Brugge, hij debuteerde in eerste klasse bij AA Gent. Definitief doorbreken zat er niet in, hij werd ook nog uitgeleend aan Cercle Brugge, maar tekende bij FC Eindhoven, in de Nederlandse eerste divisie. Daar maakte hij indruk en Excelsior Rotterdam kwam er hem wegplukken. Nu keert hij dus terug op de Belgische velden bij R. Knokke FC.Eerder bereikte de kustformatie een overeenkomst met Louis Declerck voor de komende twee seizoenen. Louis was de afgelopen jaren actief bij de beloften van Club Brugge waar hij onder meer in actie kwam in de UEFA Youth League. Anderzijds maakt Sander Van Eyck per direct de overgang naar Tempo Overijse. De transfer is definitief.(JPV/WVS)