Kapitein Simon Savaete startte op de bank. De armband ging naar centrale verdediger Ruben Vanraefelghem. De jonge Declan De Waele begon voor het eerst in de basis. De eerste helft werd afgesloten met de kleinste voorsprong voor Virton, na een treffer iets na het halfuur van Franck Kore.

Kort na de herneming maakte Raphael Lecomte er 2-0 van en was de wedstrijd gespeeld. Halfweg de herneming dikte Julien Vercauteren aan tot 3-0 terwijl opnieuw Franck Kore de eindcijfers vastlegde met ingang van het slotkwartier. Knokke maakt zich nu op om in schoonheid afscheid te nemen van de eerste amateurklasse en speelt voor het laatst thuis dit seizoen op zaterdag 13 april tegen ASV Geel.

(JPV)

R Exclsior Virton - Royal Knokke FC 4-0

Royal Knokke FC: Verlinden, Vanraefelghem, Biemans, Kamneng Djoum, De Waele (60' Van Eyck), Pierre, Vanfleteren, Vandewalle, Buysse, Mestdagh, Van De Velde (82' Cools).

Doelpunten: 35' Kore 1-0, 51' Lecomte 2-0, 66' Vercauteren 3-0, 75' Kore 4-0.

Kapitein Simon Savaete startte op de bank. De armband ging naar centrale verdediger Ruben Vanraefelghem. De jonge Declan De Waele begon voor het eerst in de basis. De eerste helft werd afgesloten met de kleinste voorsprong voor Virton, na een treffer iets na het halfuur van Franck Kore.Kort na de herneming maakte Raphael Lecomte er 2-0 van en was de wedstrijd gespeeld. Halfweg de herneming dikte Julien Vercauteren aan tot 3-0 terwijl opnieuw Franck Kore de eindcijfers vastlegde met ingang van het slotkwartier. Knokke maakt zich nu op om in schoonheid afscheid te nemen van de eerste amateurklasse en speelt voor het laatst thuis dit seizoen op zaterdag 13 april tegen ASV Geel.(JPV)