Knokke houdt drie punten tegen Harelbeke op een diefje thuis

SW Harelbeke ging met 2-1 de boot in op het veld van FC Knokke. Het venijn zat in de staart.

In de eerste helft viel weinig spektakel te noteren, de beide defensies hielden het slot op de grendel. Net voor het uur opende bezoekers Van De Wouwe alsnog de score met het hoofd. Knokke beukte maar het duurde tot zeven minuten voor inrukken vooraleer Persoons kon egaliseren.

In blessuretijd zat het spel op de wagen. Een lange bal werd door goalie Merlier gelost. De strijd op de rebound verliep chaotisch en tot verbijstering van de bezoekers wees referee Beerens naar de stip. IJzig kalm nam Tobin Stroo die gelegenheid te baat om Knokke de volle buit te schenken. De wedstrijd werd in het grootste tumult afgefloten.